Rose Bowl Press Box

Location: 
Pasadena, California
Client: 
Rose Bowl Operating Company
Architect: 
Populous
Additional collaborations with Populous:
Contract Value: 
$39,000,000
Year Completed: 
2013

The Rose Bowl Press Box project expanded the Rose Bowl's press facility to three times its original size and provided it with a new stucco and storefront façade. As part of this project Clark also completed an interior build out of the stadium’s private suites, including installation of a state-of-the-art video replay system.

The Rose Bowl Press Box project provides special booths wired for radio broadcasting. Video broadcasters have separate booths on the top level reserved for each network. Stadium security and police, fire, and Rose Bowl personnel share a command center, also located on the top level of the building. The expanded facility features dining and cooking areas to support both the private suites and members of the press. 

The Press Box Completion project is an integral part of a three-year Rose Bowl Stadium renovation. Clark worked with the owner to ensure that construction had zero impact on fan safety and minimal impact on gameday operations.